Individuele Leefstijlcoaching

Wil jij in balans zijn, je prettig voelen in je lichaam, goed voor jezelf zorgen en daarnaast alle ballen in de lucht
houden? Bij individuele leefstijl coaching ga ik kijken wat er nu al goed gaat in jouw leefstijl en waar nog winst te behalen is.

Jouw dagen bestaan uit heel veel gewoontes. 95% is onbewust en 5% is bewust. Door kleine veranderingen die er vaak ongemerkt ingeslopen zijn om te buigen naar betere gewoontes kunnen we een stuk gezonder worden. Dit is natuurlijk voor iedereen anders, voor sommigen is dit op het gebied van voeding, anderen beweging, slaap of ontspanning. Uiteindelijk werken al deze factoren samen en zie ik ze niet los van elkaar.

Bij de intake gaan we kijken waar jouw winst te behalen is. Daarna kun je kiezen uit de duur van het traject: namelijk 3,6 of 9 maanden.

In deze maanden gaan we samen aan de slag door coaching en handvatten over leefstijl. In onderstaande tabel is de inhoud van de trajecten weergegeven. Nadat je een traject hebt gevolgd is het mogelijk om mij als
stok achter de deur te houden, door iedere 3 maanden een gesprek waarin we de doelen (bij)stellen en metingen uitvoeren.

× Heb je een vraag? Neem contact op via Whatsapp.