Voor Bedrijven

Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. Wil jij als werkgever profiteren van werknemers met een gezonde leefstijl? Je kunt hier een actieve rol in spelen. Want hoewel leefstijl de keuze is van de werknemer, kun je de werknemers wel degelijk bewust maken hoe ze hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden.

Aandacht op de mentale en fysieke gezondheid van je werknemers is nu zeker van belang. Het ziekteverzuim neemt de laatste jaren toe, door de vergrijzing wordt duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker en gezien de krapte op de arbeidsmarkt is het behoud van medewerkers steeds belangrijker. Een bedrijf dat laat zien dat het de gezondheid van zijn werknemers belangrijk vindt, geeft positieve aandacht aan zijn werknemers, wat goed is voor de werksfeer.

Doordat ieder bedrijf anders is, de behoefte en wensen verschillend zijn, maak ik een op maat gemaakt programma.. Ik kom graag langs om kennis te maken met de cultuur van jouw bedrijf en de verschillende mogelijkheden door te spreken.

 

 

× Heb je een vraag? Neem contact op via Whatsapp.